از مزایای مصرف عسل طبیعی در بارداری چه می دانید ؟

از مزایای مصرف عسل طبیعی در بارداری چه می دانید ؟

مزیت های استفاده از عسل طبیعی در دوران بارداری

مصرف عسل طبیعی در بارداری مزایای متعددی داره چون علاوه بر مواد مغذی که داره سرشار از از قندهایی مثل فروکتوز و گلوکزه. اینجا به تعدادی از آنها اشاره می کنیم:

  1. خاصیت آنتی باکتریال و آنتی اکسیدان عسل طبیعی باعث افزایش ایمنی بدن می شود. همچنین با خنثی کردن اسید معده باعث کاهش زخم، سوختگی جزئی و سوزش سر دل می شود.
  2. خاصیت خواب آوری عسل کمک می کند تا بر بیخوابی غلبه کند. نوشیدن یک لیوان شیر با یک قاشق عسل قبل از خواب، به شما کمک می کند تا خواب راحتی داشته باشید.
  3. مطالعات نشان می دهد که مصرف منظم عسل طبیعی باعث کاهش رشد باکتری هایی می شود که عامل ایجاد زخم هستند .
  4. خواص ضد ویروسی عسل باعث مهار فعالیت ویروس سرماخوردگی در بدن می شود که باعث جلوگیری از سرماخوردگی می شود . عسل ارگانیک یک سرکوب کننده موثر سرفه است. با این حال، هیچ شواهد علمی برای موثر بودن در درمان سرفه وجود ندارد. همچنین خاصیت ضد التهابی عسل باعث تسکین گلو درد می شود . اضافه کردن عسل به چای زنجبیل یا لیمو برای گلو درد بسیار عالی است .مصرف عسل در بارداری
      مصرف عسل در بارداری

مصرف عسل در بارداری چه خطراتی دارد ؟ 


چه مقدار عسل در دوران بارداری باید مصرف شود ؟

سه تا پنج قاشق سوپ خوری (۱۸۰ تا ۲۰۰ کالری) در یک روز کافی است  زیرا که  یک قاشق سوپ خوری عسل حدود ۶۰ کالری دارد . مصرف مقدار کالری قندهای ساده نباید بیشتر از ۱۰٪ مصرف کل کالری مورد نیاز در دوران بارداری باشد (که حدودا ۱۸۰۰ تا ۲۴۰۰ کالری در روز میشه )

نکاتی برای مصرف عسل در دوران باردای

  • عسل را با آب داغ یا نوشیدنی ها مخلوط نکنید چون آنزیم های عسل از بین میرود .
  • عسل را به غذاهایی که ویتامین C و  D دارن اضافه نکنید ، چون مواد معدنی عسل خاصیت ویتامین ها رو خنثی می کند .
  • از مخلوط کردن عسل طبیعی با نخود فرنگی، لوبیا و پنیر سویا اجتناب کنید زیرا می تواند نتیجه عکس داشته باشد و باعث سوء هاضمه شود .

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.